Spremne za medeni mesec – kratak podsetnik

Približava se datum polaska na medeni mesec. Već ste mislima na čarobnoj destinaciji koju ste izabrale za romantično putovanje. Ali pri samoj pomisli na pakovanje vam nije dobro. Ne znate šta biste pre ponele.

Za početak, važno je da uzmete u obzir karakteristike zemlje u koju putujete. Vremenski i ostali uslovi će uticati na izbor odeće i količinu novca koju planirate da ponesete. Nakon razmatranja ovih detalja možete početi sa pakovanjem. Tu smo da vam pomognemo sa malim podsetnikom osnovnih stvari za koje morate naći mesta u svom koferu.

medeni mesec

Dokumenti. Pasoš, viza, zdravstvena knjizica, putne karte i putne isprave su nešto bez čega ne možete putovati. Spakujte ih u plastičnu kesu i nosite u ručnom prtljagu, kako bi vam bili nadohvat ruke. Obavezno pre polaska još jednom proverite sva dokumenta. Možete ih i kopirati ili skenirati i sačuvati na fleš memoriji, za svaki slučaj.

Mini apoteka. Tablete protiv bolova, protiv prehlade, probiotik, masti protiv ujeda insekata, zavoj i slično je nešto što ne biste voleli da vam zatreba ali bolje je da ih imate sa sobom, ne zauzimaju puno mesta a mogu vam biti od pomoći.

Odeća i aksesoari. Ako nameravate da šopingujete ponesite samo nekoliko komada omiljene garderobe koju možete lako kombinovati. Ponesite obavezno i kupaći kostim, peškir, naočare, veš i neki topliji komad odeće u slučaju da bude hladnije.

Obuća. Znamo da biste volele da ponesete što više, ali dovoljan je jedan par papuca za plazu, jedan par obuće za izlaske i jedan za setnju, eventualno neki par ako bude hladnije vreme.

Kozmetika i sredstva za ličnu higijenu. Ovde ima dosta sitnica, ne zaboravite češalj, četkicu za zube, pastu, vlažne maramice, kremice za lice, po mogućstvu u manjim pakovanjima da vam ne zauzimaju previše mesta. Krema za sunčanje je obavezna, a šminka shodno tome koliko volite da je koristite.

Tehnika. Fotoaparat, mobilni telefon i punjač takođe su na spisku obaveznih stvari. Ali ponesite i notes sa važnim brojevima telefona i olovku za svaki slučaj.

medeni mesec putovanjemedeni mesec, pinterest
izvor:catalog-savdba.ru

Uživajte na medenom mesecu!

Pratite nas na:

facebook-icon
instagram-v051916_200youtube-icon

Objavljeno: 11 Jun 2015
Photo Copyright: flickr.com, pinterest.com

Pogledajte slične postove:


Saznajte prvi

Prijavite se kako bi Vam stizala obaveštenja o novim člancima

Najnovije

Šišarke kao ukrasi za jelku – DIY (Video)
sisarke-novogodisnji-ukrasi-ukrasi-za-jelku-novogodisnje-ideje
Bliže nam se praznici, pa vam predlažemo da se oprobate u pravljenju novogodišnjih ukrasa od šišarki. Pronađite šišarke…
Mirišljava lavanda – romantika u duhu Provanse
lavanda-mirisljava-polja-lavande
Lavanda je simbol ljubavi, odanosti i nežnosti. Prepoznatljiva je po prelepom mirisu i romantičnoj nijansi ljubičaste…
Cvetići za svadbu – Napravite kićanke za svatove za samo par minuta (Video)
cvetici-za-svadbu-kicanke-za-goste-cvetici-za-svatove-cvetici-za-goste
Želite da se oprobate u pravljenju cvetića za svatove? Tu smo da vam pomognemo. Snimili smo…
Ručno oslikane svadbene torte – nesvakidašnja umetnost
rucno-oslikane-svadbene-torte-torte-za-vencanje
Navikli smo da nas poslastičari iznova i iznova osvajaju svojim umećem. To je slučaj i sa…
25 nezaboravnih izdanja sa crvenog tepiha „Zlatnog globusa“ 2017.godine
zlatni-globus-haljine-crveni-tepih
Ceremonija dodele nagrada „Zlatni globus“ održana je 8.januara u hotelu Beverly Hilton u Los Anđelesu. Na…