Saveti za mladoženje – ovo morate uraditi pre nego što je zaprosite

Buduće mladoženje, pre nego što kleknete i postavite čuveno pitanje postoje određene stvari o kojima treba razmisliti. Ovo su neke od njih.

saveti za mladoženjesaveti za mladoženje, pinterest

 

Ispitajte teren. Brak bi trebalo da bude nešto o čemu ste već govorili. Sigurno ne želite da kleknete, a da ne budete sigurni u pozitivan ishod. Ako niste načeli ovu temu, uradite to sada. Saznajte njeno mišljenje o udaji i da li je to nešto što priželjkuje u bliskoj budućnosti.

Uverite se da ste spremni. Da li ste spremni da ostatak života provedete sa njom. Pre nego što je zaprosite morate 100% potvrdno odgovoriti na ovo pitanje.

Budite finansijski stabilni. Ne žapočinjite zajednički život u gomili dugova. Dug na kreditnoj kartici može izazvati samo stres na početku zajedničkog života.

Odredite budžet za prsten. Ako nemate zaostale dugove potrudite se da tako i ostane time što ćete odrediti realan budžet za kupovinu vereničkog prstena. Raspitajte se o ceni kod prijatelja koji su ih u skorije vreme kupovali, potražite informacije na internetu ili posetite neke od zlatara. Samo tako ćete imati ideju koliko novca želite i treba da izdvojite za prsten.

Razgovarajte sa njenim roditeljima. Dok neki smatraju da je čin traženja ruke od roditelja staromodan, budite sigurni da će njeni roditelji ceniti što ste prvo njih obavestili koliko volite njihovu ćerku i koliko biste bili srećni da postane vaša supruga.

Saznajte njenu veličinu prstena i ukus. Ovo posebno može biti teško ako planirate da prosidba bude iznenađenje. Zato zamolite neku od njenih prijateljica da porazgovara sa njom i sazna. Ona će sigurno biti manje sumnjiva od vas.

Obiđite zlatare. Ovo nije kupovina koju želite da obavite na brzinu. Obižite nekoliko zlatara pre nego što donesete konačnu odluku. Takođe, saznajte informaciju o uslovima i mogućnostima zamene prstena ukoliko ipak ne pogodite veličinu i ukus svoje buduće supruge.

Isplanirajte savršenu prosidbu. Svaka mlada sanja savršenu prosidbu. Ne mislimo da angažujete flash mob ili dovedete poznatu ličnost u pomoć, ali ipak izdvojite malo vremena i razmislite kako da taj trenutak učinite posebnim za oboje.

saveti za mladoženje prosidba

 izvor:shefinds.com

Objavljeno: 06 Jun 2015
Photo Copyright: flickr.com, pinterest.com

Pogledajte slične postove:


Saznajte prvi

Prijavite se kako bi Vam stizala obaveštenja o novim člancima

Najnovije

Šišarke kao ukrasi za jelku – DIY (Video)
sisarke-novogodisnji-ukrasi-ukrasi-za-jelku-novogodisnje-ideje
Bliže nam se praznici, pa vam predlažemo da se oprobate u pravljenju novogodišnjih ukrasa od šišarki. Pronađite šišarke…
Mirišljava lavanda – romantika u duhu Provanse
lavanda-mirisljava-polja-lavande
Lavanda je simbol ljubavi, odanosti i nežnosti. Prepoznatljiva je po prelepom mirisu i romantičnoj nijansi ljubičaste…
Cvetići za svadbu – Napravite kićanke za svatove za samo par minuta (Video)
cvetici-za-svadbu-kicanke-za-goste-cvetici-za-svatove-cvetici-za-goste
Želite da se oprobate u pravljenju cvetića za svatove? Tu smo da vam pomognemo. Snimili smo…
Ručno oslikane svadbene torte – nesvakidašnja umetnost
rucno-oslikane-svadbene-torte-torte-za-vencanje
Navikli smo da nas poslastičari iznova i iznova osvajaju svojim umećem. To je slučaj i sa…
25 nezaboravnih izdanja sa crvenog tepiha „Zlatnog globusa“ 2017.godine
zlatni-globus-haljine-crveni-tepih
Ceremonija dodele nagrada „Zlatni globus“ održana je 8.januara u hotelu Beverly Hilton u Los Anđelesu. Na…