Marketing

Ponuda marketing usluga na sajtu SavršenaSvadba.com

 

Preuzmite marketing ponudu u PDF formatu Download PDF

 

SavrsenaSvadba.com je moderan online magazin o venčanjima. Svojim sveobuhvatnim sadržajem pomaže budućim mladencima da organizuju venčanje iz snova.

SavršenaSvadba.com se po kvalitetu sadržaja bitno izdvaja od konkurencije, što čitaoci prepoznaju, uživaju u člancima i stalno se vraćaju. Radi se o čitaocima koji su usko zainteresovani za temu venčanja. Ukoliko obratite pažnju videćete da su svi članci pisani na jenoj stranici po članku, tj. da nema veštačkog povećanja broja pročitanih stranica uslovljavajući čitaoce da listaju jedan članak kroz dve, tri ili više stranica. Takođe ćete primetiti da nema bombastičnih naslova tipa „Nećete verovati šta je zadesilo na venčanju…“ ili „Imala je iglu i konac, nećete verovati šta je uradila sa tim…“ iza kojih se načešće krije neinteresantna priča razvučena na nekoliko stranica kako bi se dobilo na kliktanju.

Skoncentrisani na kvalitetne galerije, zanimljive priče, korisne savete i autorske video tutorijale kvalitet je ono što nas izdvaja.

Kako sve to ne bi bila prazna priča evo nekoliko brojki. Sa preko 19.000 jedinstvenih posetilaca i sa preko 47.000 pročitanih stranica mesečno SavršenaSvadba.com je za mnogo termina iz sfere venčanja na samom vrhu google pretraživača. Oko 90% posete na sajtu je organskog (neplaćenog) porekla (iz google pretrage) pa je vrednost svakog posetioca utoliko veća, jednostavno rečeno, posetioci su na našem sajtu zato što ih sam sadržaj koji nudimo interesuje.

Pored zabavnih i edukativnih članaka na sajtu SavrsenaSvadba.com nalazi se i Adresar koji, na organizovan način, spaja firme iz sfere venčanja našim čitaocima.

Prisustvo na internetu je od ključne važnosti za svaki biznis. Uz široku ponudu marketing usluga koje nudimo možete lako i jeftino povećati svoju prisutnost na internetu. Ukoliko želite da svoje proizvode i usluge ponudite posetiocima našeg sajta, na raspolaganju vam je nekoliko načina oglašavanja…

Upis u adresar (besplatno)

Upis u Adresar vam omogućava da se nađete u bazi firmi koje su razvrstane po kategorijama i gradovima. Adresar direktno povezuje klijente sa vama, pa vam preporučujemo da se nađete u njemu. Sve što je potrebno je da popunite formular sa osnovnim podacima vaše firme. Pored osnovnih podataka, takođe besplatno, možete uneti i link prema vašem web sajtu, facebook stranici i google mapi.

U adresar se možete besplatno upisati ovde.

Ukoliko želite da budete na jednoj od prve tri pozicije u Adresaru pogledajte ponudu “Pozicija u Adresaru”

Pozicija u Adresaru

Najtraženije su one firme koje se nalaze pri samom vrhu Adresara. Posetioci u njih imaju najviše poverenja i važe za proveren izbor. Prve tri zakupljene pozicije u adresaru takođe imaju dodat i logo, primer možete videti ovde. Da li je neka pozicija zauzeta videćete po tome da li i koliko kompanija u vrhu ima postavljen logo.

Poziciju je moguće zakupiti na najduže godinu dana jer će se nakon tog perioda cene revidirati, s obzirom na konstanto povećanje posećenosti sajta.

Ukoliko neko poželi poziciju koja je trenutno zauzeta moraće da sačeka da zakup istekne, a mi ćemo ga obavestiti kada se to dogodi u slučaju da trenutni zakupac ne želi da produži zakupninu. Moguće je istovremeno zakupiti više pozicija u različitim kategorijama i gradovima.

Ukoliko ste zainteresovani za neko od prva tri mesta pogledajte tabelu sa cenama:

Pozicija Trajanje Cena
Prva godinu dana 10 EUR
Druga godinu dana 8 EUR
Treća godinu dana 6 EUR

*Pozicija se zakupljuje za određenu kategoriju u određenom gradu. Recimo da želite prvu poziciju u Adresaru za grad Beograd u kategoriji Restorani za svadbe, prva pozicija vaše firme, za godinu dana, će vas koštati 10 eura u dinarskoj protiv vrednosti.

Reklama kroz link u tekstu članka

Na sajtu SavršenaSvadba.com možete pronaći članke koji se bave najrazličitijim temama. Prilikom pisanja članaka moguće je predstaviti, preporučiti ili jednostavno navesti kao primer vašu firmu ili proizvod/uslugu, tj. direktnim linkom čitaoce uputiti na vaš web sajt ili facebook stranicu. Ovo će direktno uticati na povećanje vaše vidljivosti, a samim tim i na veću prodaju vaših roba i usluga.

Ovaj suptilan vid reklamiranja, s obzirom na nisku cenu, daje iznenađujuće rezultate. Jednom stavljen link u članku ostaje tu zauvek.

Usluga Cena
Link u tekstu članka 30 EUR

Plaćeni članak

SavršenaSvadba.com nudi mogućnost plaćenog članka. Primer.

Na zanimljiv način predstavićemo vaše poslovanje i podići svest širokog auditorijuma o vašim proizvodima I uslugama. Na ovaj način ćete dobiti trajnu reklamu koju možete deliti na društvenim mrežama nebrojeno puta.

Članak će više puta biti podeljen i na našoj facebook stranici, čime će se dodatno povećati vidljivost vaše kompanije.

Članak pored opisa može sadržati i galeriju do 20 slika i/ili youtube video.

Usluga Cena
Plaćeni članak 100 EUR

PR stranica

PR stranica je nadogradnja na Plaćeni članak. Ako nemate svoj web sajt možete iskoristiti sajt SavršenaSvadba.com i predstaviti se na internetu bez velikih komplikacija koje izrada i održavanje sajta povlače za sobom.

PR stranica podrazumeva stranicu sa adresom www.savrsenasvadba.com/ime-vase-firme

Stranicu možemo urediti za vas ili je možete napraviti po sopstvenom izboru.

Na stranici je moguće, pored opisa i slika, postaviti i video materijal, mapu sa lokacijom, kontakt informacije pa čak i kontakt formu koja će upite slati direktno na vašu e-mail adresu.

PR stranica se plaća jednokratno i ostaje trajno dostupna na našem portalu. PR stranica će biti podeljena i na našoj facebook stranici.

Ovom stranicom dobijate izradu personalizovane web prezentacije za vašu kompaniju dok u isto vreme ne brinete o domenu, hostingu, tehničkom održavanju, backup-ovanju i slično.

Usluga Cena
PR stranica 150 EUR

 

Brendiranje sajta

Sajt je moguće kompletno brendirati sa leve i desne strane (gde je trenutno bela površina). Prostor koji bi krasila vaša reklama vidljiv je na svim stranicama sajta. Ovo vam omogućava konstantu izloženost svim posetiocima. Takođe, oslikava snagu firme i predstavlja je kao zlatnog partnera našeg portala:

Usluga 1 mesec 3 meseca 6 meseci 12 meseci
Brendiranje sajta 150 EUR 250 EUR 350 EUR 450 EUR

Baneri

Baner je vidljiv na svim stranicama sajta uključujući i naslovnu. Na sajtu je predviđeno samo 7 banera kako bismo svakoj reklami dali dovoljno prostora i kako magazin ne bi postao nepregledna oglasna tabla. Ukoliko zakupite Baner_3 on će biti na prvoj poziciji dok se ne zakupi Baner_1, odnosno na drugoj dok se ne zakupi Baner_3

Na slikama su predstavljene pozicije banera, a u tabeli možete videti ostale detalje.

oglasavanje ponuda banera

Cene banera:

Veličina 3 meseca 6 meseci 12 meseci
Banner_1 1200x80px 100 EUR 180 EUR 220 EUR
Banner_2 260x260px 80 EUR 150 EUR 200 EUR
Banner_3 260x260px 80 EUR 150 EUR 200 EUR
Banner_4 260x260px 70 EUR 130 EUR 150 EUR
Banner_5 260x260px 50 EUR 80 EUR 120 EUR
Banner_6 260x260px 50 EUR 80 EUR 120 EUR
Banner_7 260x260px 50 EUR 80 EUR 120 EUR

Ukoliko ste zainteresovani za oglašavanje na našem sajtu možete nas kontaktirati putem mejla office@savrsenasvadba.com

Preuzmite marketing ponudu u PDF formatu Download PDF

Prilog 1

Google Analytics za poslednjih mesec dana (01.05.2017 – 31.05.2017):

analitika-maj-2017

Saznajte prvi

Prijavite se kako bi Vam stizala obaveštenja o novim člancima

Najnovije

Šišarke kao ukrasi za jelku – DIY (Video)
sisarke-novogodisnji-ukrasi-ukrasi-za-jelku-novogodisnje-ideje
Bliže nam se praznici, pa vam predlažemo da se oprobate u pravljenju novogodišnjih ukrasa od šišarki. Pronađite šišarke…
Mirišljava lavanda – romantika u duhu Provanse
lavanda-mirisljava-polja-lavande
Lavanda je simbol ljubavi, odanosti i nežnosti. Prepoznatljiva je po prelepom mirisu i romantičnoj nijansi ljubičaste…
Cvetići za svadbu – Napravite kićanke za svatove za samo par minuta (Video)
cvetici-za-svadbu-kicanke-za-goste-cvetici-za-svatove-cvetici-za-goste
Želite da se oprobate u pravljenju cvetića za svatove? Tu smo da vam pomognemo. Snimili smo…
Ručno oslikane svadbene torte – nesvakidašnja umetnost
rucno-oslikane-svadbene-torte-torte-za-vencanje
Navikli smo da nas poslastičari iznova i iznova osvajaju svojim umećem. To je slučaj i sa…
25 nezaboravnih izdanja sa crvenog tepiha „Zlatnog globusa“ 2017.godine
zlatni-globus-haljine-crveni-tepih
Ceremonija dodele nagrada „Zlatni globus“ održana je 8.januara u hotelu Beverly Hilton u Los Anđelesu. Na…