Koji tip neveste ste vi? Pronađite se među 10 najčešćih

Od trenutka kada devojku zaprosi njen voljeni, počinje njena transformacija u nevestu. Primećuju se promene u njenom ponašanju i ličnosti. Neke se dobro nose sa pritiskom, dok su neke malo nervoznije. A kom tipu neveste vi pripadate pročitajte u nastavku.

1. Romantična

Ova nevesta živi za ljubav i kod nje je sve prožeto romantikom. U mislima joj je samo njen voljeni i ljubav. Ona provodi dane planirajući dekoraciju sa elementima u obliku srca i bez prestanka peva ljubavne pesme. Toliko je romantična da mnogima postaje nepodnošljiva.

2. Anti-nevesta

Ona ne želi ništa što ima veze sa tradicionalnim svadbama. Njena venčanica je u boji ili šarena. Ona ne pravi veselje, već žurku. Ona ne poštuje običaje i tradiciju već radi ono što je čini srećnom. Ona, ustvari, samo želi da taj dan proslavi na svoj način sa bliskim prijateljima i porodicom.

3. Čudovište

Ona je nepredvidiva. Njeno raspoloženje se menja u sekundi. Ona se smeje na glas i izgleda dobro, a već u sledećem trenutku eksplodira. Ona je uplašena, ona plače. Ljuta je i viče na svakoga. Ovo je nevesta koja se pred venčanje pretvara u čudovište.

 

cudoviste tip neveste
photo:www.fayerwayer.com

4. Princeza

Ona celi život sanja svog princa i mašta o trenutku kada se udaje za njega. Sada kada ga je pronašla sve je idealno, baš kao u bajci. Njoj je najvažnije da se u prekrasnoj venčanici uda za svog princa i ode u dvorac gde će sa njim živeti srećno do kraja života.

5. Nervozna

Ona je sa planiranjem svog venčanja počela mnogo pre nego što joj je voljeni predložio brak. Nervira se oko nebitnih stvari i opterećuje sitnicama. Neorganizovana je i želi da sve reši odmah i na silu.

6. Opuštena

Nasuprot njoj tu je i ona koja o svadbi misli u posednji čas. Ona živi potpuno opušteno i dva, tri meseca pre datuma venčanja kreće sa pripremama i organizacijom. Zvuči neverovatno.

opustena tip neveste
photo:Instantánea & Tomaprimera

 

7. Perfekcionista

Sve planira sama i ne prihvata ničiju pomoć, jer ipak ona zna najbolje. Prati mnogo blogova o venčanjima i upućena je u poslednje trendove. Sa sobom uvek nosi beleške i sve planira do najsitnijih detalja. Ne dozvoljava da joj išta promakne.

8. Zabavna

Ona je odmah nakon prosidbe znala da želi da njeno venčanje bude pre svega zabavno. Ona veliki dan zamišlja i planira tako da se njeni gosti provedu kao nikada do sada, da se pre svega zabave.

tip neveste zabavna
photo:hercampus.com

 

9. Eksluzivna

Želi do sada neviđenu svadbu, drugačiju od drugih. Ne želi da se uda na mestima na kojima su to već učinili njeni prijatelji. Ne želi da nosi venčanice koje su druge devojke nosile. Želi da sve bude pravljeno isključivo za nju, specijalno rađeno po narudžbini, drugačije i ekskluzivno.

10. Sentimentalna

Ona je tradicionalna, emotivna i sentimentalna. Venčanje za nju ima posebno značenje. Ona nosi venčanicu  svoje majke, prsten svoje bake. Od trenutka kada je partner zaprosio ona je neprestano uzbuđena i samo misli o tome kako je ljubav lepa.

Da li ste se pronašle u nekoj od ovih nevesti ili možda među njima prepoznajete svoju prijateljicu koja se uskoro udaje?

Podelite tekst na svom facebook profilu, tagujte prijateljicu i upišite redni broj koji je najbolje opisuje kao nevestu.

izvor:zankyou.es

Pratite nas na:

facebook-icon
instagram-v051916_200youtube-icon

 

Objavljeno: 15 Jan 2016
Photo Copyright: flickr.com, pinterest.com

Pogledajte slične postove:


Saznajte prvi

Prijavite se kako bi Vam stizala obaveštenja o novim člancima

Najnovije

Šišarke kao ukrasi za jelku – DIY (Video)
sisarke-novogodisnji-ukrasi-ukrasi-za-jelku-novogodisnje-ideje
Bliže nam se praznici, pa vam predlažemo da se oprobate u pravljenju novogodišnjih ukrasa od šišarki. Pronađite šišarke…
Mirišljava lavanda – romantika u duhu Provanse
lavanda-mirisljava-polja-lavande
Lavanda je simbol ljubavi, odanosti i nežnosti. Prepoznatljiva je po prelepom mirisu i romantičnoj nijansi ljubičaste…
Cvetići za svadbu – Napravite kićanke za svatove za samo par minuta (Video)
cvetici-za-svadbu-kicanke-za-goste-cvetici-za-svatove-cvetici-za-goste
Želite da se oprobate u pravljenju cvetića za svatove? Tu smo da vam pomognemo. Snimili smo…
Ručno oslikane svadbene torte – nesvakidašnja umetnost
rucno-oslikane-svadbene-torte-torte-za-vencanje
Navikli smo da nas poslastičari iznova i iznova osvajaju svojim umećem. To je slučaj i sa…
25 nezaboravnih izdanja sa crvenog tepiha „Zlatnog globusa“ 2017.godine
zlatni-globus-haljine-crveni-tepih
Ceremonija dodele nagrada „Zlatni globus“ održana je 8.januara u hotelu Beverly Hilton u Los Anđelesu. Na…