Koji horoskopski znak je najlakše dovesti do oltara

Svaki horoskopski znak ima vrline i mane. Nekome je potreban mir, nekome sloboda, a nekome uzbuđenje. Upoznajte ih i iskoristite njihove karakteristike kako biste svog muškarca bez problema dovele do oltara.

ovan

 

Ovan

Muškarca u znaku Ovna možete osvojiti ako ste nepredvidive, drugačije i sponatne. Ovan voli tajanstvene žene. Ne voli ljubomorne ispade i ograničenja bilo koje vrste. Ovi muškarci vrlo lako gube interesovanje, pa ćete morati da ga osvajate iznova i iznova. Da bi vas zaprosio moraćete da ga uverite da mu sa vama nikada neće biti dosadno.

 

bikBik

Za razliku od Ovna, muškarac u znaku Bika traži mir i udobnost. On će biti fasciniran vama ako mu poklonite neophodan mir i ravnotežu. To ne znači da budete pasivne i flegmatične. Biku je potrebna snažna, iskrena i pristojna žena, koja živi u realnosti. Muškarac u znaku Bika ne toleriše nepromišljene i histerične žene. Zaboravite na skandale u njegovom prisustvu ako želite da bude vaš zauvek.

 

blizanciBlizanci

Muškarcu u znaku Blizanaca treba veoma posebna žena. Ona mora biti pametna, strastvena, oprezna. Za njega je najvažnije da može da vam veruje i da sa vama podeli sve. Zaboravite na ljubomoru i ograničenja. Dajte mu slobodu i on će sam pasti na kolena. Muškarac u znaku Blizanaca će umeti da ceni vašu iskrenost i poštenje. Nemojte pokušavati da igrate igre, jer ćete ga vrlo brzo razočarati.

 

rakRak

Muškarcu u znaku Raka je potrebna nežnost i pažnja. On će umeti da ceni vašu osećajnost i poželeće da ceo zivot provede sa vama. Ipak, muškarac u znaku Raka voli izazove i nedostižne stvari. Pa budite malo više nepristupačne i on će učiniti sve da vas zadrži samo za sebe.

 

lavLav

Muškarac u znaku Lava je u potrazi za zanimljivom i neobičnom ženom, drugačijom od drugih. On ne trpi bezlične osobe, voli da bude okružen pozitivnim i zabavnim ženama. Da bi vas zaprosio  on mora da vam se divi. Ne opterećujte ga svojim brigama, ali ga ni ne isključujte iz svog života. Divite se svakom njegovom uspehu i pokažite koliko vam znači.

 

devicaDevica

Muškarac u znaku Device je u potrazi za ženom kojoj može da veruje i na koju može da se osloni bezrezervno. Ona treba da bude dobra i osećajna, ljubazna i strpljiva, organizovana i smirena. Vrlo lako možete da ga povredite, tako da budite pažljive i nežne. Učinite da se oseća jedinstvenim i nezamenljivim i biće vaš zauvek.

 

vagaVaga

Muškarac u znaku Vage je u potrazi za lepotom.Voli da bude u društvu lepih žena koje vode računa o sebi. Da bi žena na njega ostavila utisak treba da bude negovana, šarmantna i zavodljiva. On će zaprositi ženu koja se ističe, koja ima stav i zna koliko vredi. Zaboravite na agresiju i bezobrazluk u njegovom prisustvu.

 

skorpijaŠkorpija

Muškarca u znaku Škorpije ćete vrlo jednostavno nagovoriti na sastanak, ali vrlo teško na brak. Pridobićete ga ako mu verujete i ne igrate igre. Budite svoje i ne glumite. Ovaj čovek želi pouzdanu ženu pored sebe, koja stavlja njegove interese i želje na prvo mesto.

 

strelacStrelac

Muškarca u znaku Strelca privlače lepe, harizmatične i inteligentne žene. koje ga neće opterećivati svojim problemima. Često i lako se zaljubljuje na prvi pogled, ali se i brzo odljubljuje ako se razočara. Strelac traži iznova i iznova nova uzbuđenja, pa nikako ne smete da se uspavate pored njega, morate da budete različite i odgovorite na sve njegove pozive. Ukoliko ga želite pred oltarom stvorite mu osećaj slobode jer je Strelcu potreban “prostor”.

 

jaracJarac

Budite skomne i nežne ako želite da zadržite muškarca u znaku Jarca. Ne namećite svoje uspehe, čak iako imate čime da se ponosite. Budite odmerene u svakom pogledu. Muškarac u znaku Jarca će proceniti vašu inteligenciju i rado će razgovarati sa vama na svaku temu. On će umeti da ceni vašu upornost i ambiciju i poželeće da podeli život sa vama.

 

vodolijaVodolija

Muškarac u znaku Vodolije je u potrazi za romantičnom, zanimljivom i dobronamernom ženom koja ga neće zamarati praznim pričama. Budite nezavisne, jake i zadržite tajanstvenost kako bi on stalno bio zainteresovan za vas. Ne pritiskajte ga. Njemu je važno da vam veruje, pa se ne igrajte njegovim strpljenjem i poverenjem ako želite da bude vaš zauvek.

 

ribeRibe

Muškarcu u znaku Ribe je potrebna, nežna i pažljiva žena koja će ga obožavati. On ne voli agresiju i napetost. Voli romantiku i pada na nju više nego bilo koji drugi znak. Budite umerene u svemu i neće moći da vam odoli.

izvor:bridal-lifestyle.com

Pratite nas na:

facebook-icon
instagram-v051916_200youtube-icon

Objavljeno: 13 Oct 2015
Photo Copyright: flickr.com, pinterest.com

Pogledajte slične postove:


Saznajte prvi

Prijavite se kako bi Vam stizala obaveštenja o novim člancima

Najnovije

Šišarke kao ukrasi za jelku – DIY (Video)
sisarke-novogodisnji-ukrasi-ukrasi-za-jelku-novogodisnje-ideje
Bliže nam se praznici, pa vam predlažemo da se oprobate u pravljenju novogodišnjih ukrasa od šišarki. Pronađite šišarke…
Mirišljava lavanda – romantika u duhu Provanse
lavanda-mirisljava-polja-lavande
Lavanda je simbol ljubavi, odanosti i nežnosti. Prepoznatljiva je po prelepom mirisu i romantičnoj nijansi ljubičaste…
Cvetići za svadbu – Napravite kićanke za svatove za samo par minuta (Video)
cvetici-za-svadbu-kicanke-za-goste-cvetici-za-svatove-cvetici-za-goste
Želite da se oprobate u pravljenju cvetića za svatove? Tu smo da vam pomognemo. Snimili smo…
Ručno oslikane svadbene torte – nesvakidašnja umetnost
rucno-oslikane-svadbene-torte-torte-za-vencanje
Navikli smo da nas poslastičari iznova i iznova osvajaju svojim umećem. To je slučaj i sa…
25 nezaboravnih izdanja sa crvenog tepiha „Zlatnog globusa“ 2017.godine
zlatni-globus-haljine-crveni-tepih
Ceremonija dodele nagrada „Zlatni globus“ održana je 8.januara u hotelu Beverly Hilton u Los Anđelesu. Na…