7 znakova da će vaš partner biti dobar suprug

Pitate se da li će vaš partner biti dobar suprug… Odgovor na pitanje nalazi se među ovih 7 osobina. Ukoliko vaš voljeni poseduje ove kvalitete vi ste prava srećnica.

Pogledajte osobine koje krase dobrog supruga.

dobar suprug saveti za brak

 

1. Stalno pokazuje koliko mu je stalo do vas.

Osećaj da ste cenjeni i poštovani od strane partnera je osnova za dug brak. Muškarci zahvalnost i ljubav pokazuju na različite načine. Neki svoje devojke obasipaju cvećem, dok drugi pomažu u kućnim poslovima. Važno je da vas on ceni i poštuje i ne stidi se da to svakodnevno pokaže.

2. Porodicu stavlja na prvo mesto.

Brak nije samo sledeći korak u vašoj vezi. To je proces spajanja i stvaranja porodice. Čovek za koga se udajete treba duboko brinuti o svojoj porodici, roditeljima, braći i onima koje smatra porodicom. Način na koji se brine o njima puno toga govori o tome koliko će brižan suprug i roditelj biti.

3. Sposoban je i samostalan.

Udaja nije samo romantičan poduhvat. To je poptuno novi način života. Želite da vaš budući suprug bude vredan i sposoban da stane na svoje noge, jer od ljubavi se ne živi. Isto se očekuje i od vas. Biće uspona i padova sa kojima ćete se morati suočiti, zato se postarajte da imate dobar oslonac pre nego što se odlučite za sledeći korak.

4. Njegove vrednosti su slične vašim.

Sigurno ste sa partnerom obavili razgovor o bitnim pitanjima kao što su deca, način života, religija itd. Ali pre nego što se odlučite za sklapanje braka uverite se da li ste stvarno složni kada su u pitanju ove bitne stvari ili bilo koja druga pitanja koja su vama od važnosti. On može biti sjajan mladić, ali ako njegovi životni ciljevi, način života i vrednosti nisu u skladu sa vašim onda on verovatno nije onaj pravi za vas.

5. Ne osuđuje vas.

Želite da skopite brak sa osobom koja će vas prihvatiti takvu kakva jeste i koja je spremna da vas podrži i pomogne vam bez obzira na sve. Baš kao i najbolji prijatelj, suprug treba da bude tu za vas i u dobru i u zlu. On može da vas posavetuje, da misli drugačije, da pokuša da da utiče na vas, ali nikada ne bi trebalo da vam sudi.

6. On je prva osoba od koje tražite savet ili pomoć.

U kriznim situacijama vaš partner je prva osoba kojoj se obraćate za pomoć. Ako osoba sa kojom želite da provedete život nije dobra u kriznim situacijama ili vidite da ne možete da se oslonite na nju predstoji vam dug put razočarenja. Život može biti težak, stoga se uverite da imate pravu osobu pored sebe.

7. Pouzdan je.

Bez obzira na sve morate biti u stanju da verujete suprugu. Čak i kada je u provodu sa drugarima. Ako ste još uvek nesigurni u njegovu posvećenost vama i vašoj vezi, onda on još uvek nije dobar materijal za supruga. Da biste se za nekog udali, morate imati potpuno poverenje u njega.

izvor:lover.ly

Pratite nas na:


facebook-icon
instagram-v051916_200youtube-icon

 

Objavljeno: 07 Mar 2016
Photo Copyright: flickr.com, pinterest.com

Pogledajte slične postove:


Saznajte prvi

Prijavite se kako bi Vam stizala obaveštenja o novim člancima

Najnovije

Šišarke kao ukrasi za jelku – DIY (Video)
sisarke-novogodisnji-ukrasi-ukrasi-za-jelku-novogodisnje-ideje
Bliže nam se praznici, pa vam predlažemo da se oprobate u pravljenju novogodišnjih ukrasa od šišarki. Pronađite šišarke…
Mirišljava lavanda – romantika u duhu Provanse
lavanda-mirisljava-polja-lavande
Lavanda je simbol ljubavi, odanosti i nežnosti. Prepoznatljiva je po prelepom mirisu i romantičnoj nijansi ljubičaste…
Cvetići za svadbu – Napravite kićanke za svatove za samo par minuta (Video)
cvetici-za-svadbu-kicanke-za-goste-cvetici-za-svatove-cvetici-za-goste
Želite da se oprobate u pravljenju cvetića za svatove? Tu smo da vam pomognemo. Snimili smo…
Ručno oslikane svadbene torte – nesvakidašnja umetnost
rucno-oslikane-svadbene-torte-torte-za-vencanje
Navikli smo da nas poslastičari iznova i iznova osvajaju svojim umećem. To je slučaj i sa…
25 nezaboravnih izdanja sa crvenog tepiha „Zlatnog globusa“ 2017.godine
zlatni-globus-haljine-crveni-tepih
Ceremonija dodele nagrada „Zlatni globus“ održana je 8.januara u hotelu Beverly Hilton u Los Anđelesu. Na…